Abel Tasman park

Even een heel kort berichtje want het is veel te gezellig samen met Arjan!

Gister zijn we gaan kajakken in het Abel Tasman park. Helaas geen dolfijnen gespot, maar wel een grote rog! Super mooi park met allemaal kleine goudgele zandstrandjes waar je lekker kan aanmeren en relaxen. Helaas liet het weer het een klein beetje afweten, geen stralende zon, maar dat was misschien wel goed voor onze nederlandse bekkies want aan het eind van de dag waren we toch nog een beetje verbrand…

Ik heb een heleboel extra foto’s op de site gezet! Zie hier!

2 reacties op “Abel Tasman park”

  1. karen zegt:

    hoi Lotte en Arjan
    Wat een prachtige foto’s weer en dit keer met stralende bekkies erop van jullie twee. Het begrip tortel duifjes krijgt een nieuwe dimensie. Nog heel veel plezier met jullie rondreis en geniet er nog maar lekker van.
    Liefs Karen

  2. Eef zegt:

    Wooooow zijn daar helemaal geen andere toeristen ofzo? Lijkt wel alsof jullie met z’n twee├źn het paradijs zijn ingelopen! Ziet er echt te mooi en bijzonder uit gewoon, wat heerlijk dat jullie dat allemaal samen kunnen ontdekken.. Geniet er lekker van! Dikke knuffel

Een reactie toevoegen