Milford Sounds

Omdat Arjan 20 januari jarig was en ik daar niet bij kon zijn moetsen we dat in Nieuw-zeeland natuurlijk nog een keertje overvieren en wel met een overnight-cruise in de Milford sounds. De Milford sounds zijn eigenlijk fjorden in het zuiden van het zuidereiland, en het is er echt onwaarschijnlijk mooi! Steile rotswanden van 1500m omhoog en heel erg veel watervallen.

’s Middags opstappen op de boot en rondvaren, daarna ging de boot voor anker en konden we kajakken om daarna lekker aan te schuiven voor een 3 gangen-diner! De eerste dag was het droog weer en dan zijn er naar verhouding weinig watervallen. Maar ik vergeet het moment nooit meer dat ik ’s ochtends wakker word en de deur van hut open doe en er zo veel watervallen te zien zijn! Het had ’s nachts hard geregend en daardoor hadden wij het mooiste uitzicht van de wereld tijdens het ontbijt! Toen Arjan daarna al eerste ook nog een dolfijn spotte kon de dag natuurlijk helemaal niet meer stuk!

  

3 reacties op “Milford Sounds”

 1. sarah zegt:

  Hey Lot,

  Ik ben zo blij voor je!! Was het niet geweldig om elkaar weer te zien? (Ik ben nog nooit zo verliefd geweest als toen ik edwin zag op het vliegveld van san jose). Geniet van de aankomende weken, als we te veel van je horen ga ik me zorgen maken hoor. Wees maar lekker met elkaar bezig!

  liefs sarah

 2. Eef zegt:

  Looooot asooooooo wat een briljant stukje!! Echt geweldig 🙂 Geniet ervan he 🙂 geef Arjan nog maar een extra dikke knuffel, xx

 3. Tonnie zegt:

  nouja, klinkt bijna te dromig om waar te zijn.

  Geniet van elkaar en de overweldigende natuur!

  xxxxxxx Ton

Een reactie toevoegen