Arjan en Lotte in Nieuw-Zeeland!

Vrijdag 8 februari was het dan eindelijk zo ver… Na 4 maanden zou ik eindelijk om 1 uur ’s middags mijn lieve vriendje weer in de armen kunnen sluiten. Maar helaas, een of andere gek had besloten om een vliegtuig te proberen te kapen en de piloten met een mes bedreigd waardoor de luchthaven van Christchurch even dicht was! Na veel stress zowel van arjan in het vliegtuig (niet die met de gevaarlijke gek btw) en ik in Christchurch viel het uiteindelijk allemaal toch mee en anderhalf uur later kon ik Arjan eindelijk weer een kusje geven!

Omdat Arjan na een nachtje goed slapen eigenlijk niet meer zo veel last had van zijn jetleg zijn we de volgende dag naar Akaroa gereden om daar met dolfijnen te gaan zwemmen. Dik wetsuite aan en met snorkel en duikbril op gingen we in de boot op zoek naar ’s werelds zeldzaamste en kleinste dolfijn; de hector dolfijn. Gelukkig duurde het niet lang voordat we ze gevonden hadden en even later lagen we in het koude water te gillen naar de dolfijnen (hoge tonen vinden ze leuk). Echt super mooi om te doen, je mag de dieren niet aanraken maar eentje zwom er vlak voor mijn neus op zo’n 30cm afstand!

Een reactie toevoegen