Nelson lake

lotte-018.jpg

Nelson lake is prachtig en onwaarschijnlijk niet eens zo touristisch. Dat komt omdat het niet op de doorgaande weg ligt, je moet er echt specifiek naar toe rijden. Ik heb gister de hele dag rond het meer gelopen en ben in totaal ongeveer 4 mensen tegen gekomen. Helaas heb ik nu weer een ontzettende blaar op mijn voet…  

Het laatste half uur moest ik over een gravel road lopen en was wel heel blij dat ik toen wel een auto tegen kwam die mij een beetje kreupel over de weg zagen strompelen (vanwege de blaar) en mij een lift aanboden. Het oudere echtpaar heeft mij heel lief helemaal tot aan mijn kampeerplekje afgezet.

Nu onthouden niet meer te gaan wandelen zonder pleisters mee te nemen…

Heb er eindelijk aan gedacht mijn kabeltje mee te nemen, dus heb nieuwe foto’s op de site gezet: duiken en nelson lake

Een reactie op “Nelson lake”

  1. Eef zegt:

    Looooooooooooot wat een gave foto’s! Wowie heej.. En zo’n blaar is een mooi aandenken aan je tocht, geniet ervan 😛 😉 Jullie zijn nu wel officieel heeeel lang weg hoor poeh begin al een beetje gewend te raken aan jc-eten met zo weinig mensen. En dat is helemaal niet goed, dus als je er maar niet over denkt om je reis nog te verlengen ja 😉 Dikke knuffel

Een reactie toevoegen