Duiken!

Maandag hebben we de boot genomen naar het zuidereiland en gister ben ik naar de duikschool gegaan. Ik dacht dat de eerste dag alleen zou bestaan uit naar de dokter en het boek lezen. Maar toen ik daar aankwam kon ik me gelijk omkleden en mee de boot in.  We gingen gelijk duiken in zee!

Duiken is echt helemaal geweldig. Ik heb zee-egel, zee-komkommer, zee-sterren en een heleboel vissen gezien die de hele tijd voor je duikbril zwemmen! En we gingen gelijk tot 10 meter diep! Vandaag hebben we de hele dag oefeningen gedaan in het zwembad. Morgen gaan we weer de zee in en waarschijnlijk naar een plek waaqr we zeepaardjes kunnen zien! Whhiehaaa!

De cursus is bijna een prive cursus want er is maar een andere deelnemer: cameron. Cam is een 14 jarige jongen die in Picton woont met zijn moeder. Ze komen uit engeland en wonen hier pas een jaar. Ze boden me gelijk aan dat ik wel van hun oprit, douche en wc gerbuik kon maken! Gister ben ik hier blijven eten en het was erg gezellig!

Vandaag kom Bouk weer terug van een 2daagse wandeling met een duits meisje (Jaquelien) die we op de boot hebben ontmoet. Vanavond gaan we weer samen naar de camping, en  morgen en overmorgen nog meer duiken! Joepie! 

3 reacties op “Duiken!”

  1. Eef zegt:

    Ha Lot,

    Wow wat moet dat lekker zijn: een goed cijfer voor je onderzoek, alle tijd om te reizen en vollop te genieten, het vooruitzicht van het weerzien met Arjan en een nieuwe wereld onder water ontdekken, echt super!!! Wij kijken al een beetje uit naar jouw terugkomst in Utrecht 😉 maar denk daar nog maar niet aan, valt volgens mij genoeg te beleven daar. have fun, dikke zoen

  2. sarah zegt:

    Ik! ik! wil je duikbuddy zijn!

    Super gaaf he duiken, doe je een paddy cursus?
    De eerste keer diep duiken is ook heel gaaf, maar wel spannend! De eerste keer was ik volgens mij binnen een kwartier door mijn lucht heen (zo voelde het in iedergeval). Eigenlijk moet je samen met arjan even langs ’the great barrier reef’ in australie, ik heb gehoord dat dat een van de beste ‘spots’ is, en je zit zo dichtbij!

    Heel veel plezier

    sarah

  3. Kaj zegt:

    Hoi Lotte,

    Wat laat. Maar goed gedaan hoor. Ik duik nu al 10 jaar niet meer, maar krijg de kriebels als ik lees en zie. Je dook trouwens met het merk automaten wat ik altijd verkocht. Voor als je weer in Nederland bent: zoutwaterduik maken in Zeeland (oud-) (onder begeleiding), anders; maar heel mooi. Groetjes Kaj en Marga

Een reactie toevoegen