Einde project

report-002.jpgTadaa!

Vandaag is er dan echt eindelijk een einde gekomen aan mijn project!

Afgelopen woensdag hebben Boukje, Andrea en ik ieder onze eindpresentatie gegeven. Uiteindelijk was ik stiekem nog best wel een beetje zenuwachtig! Zeker toen ik aannam dat 9 uur presenteren kiwi-tijd was en dus om 10 over 9 nog rustig mijn presentatie zat te verbeteren. Komt Chris ineens vertellen dat we echt nu richtig presentatie-zaal moeten omdat daar al 10 dierenartsen op ons zaten te wachten…Oeps!

Toen ik na Boukje en Andrea eindelijk aan de beurt was om te presenteren kwam een van die dierenartsen op het briljante idee om de rest van de presentaties (lees:die van mij) volgende week te hervatten! Gelukkig was de rest van het publiek het er samen met mij over eens dat dit toch echt een heel slecht idee was. En ik mocht met mijn presentatie beginnen.

Zelf vond ik dat ik nog een beetje veel aan het stotteren was en aan het zoeken was naar de juiste woorden, maar chris was erg tevreden en ook van andere mensen kregen we te horen dat de presentaties erg goed gingen dus dat neem ik dan maar graag aan!

Nu is het zaterdag middag (!) en heb net mijn verslag af! Na de presentatie was het toch nog even hard werken om alles goed op papier te zetten. Maar nu kan ik dan met een gerust hard gaan genieten van 2 maanden welverdiende vakantie!!!

Maandag rijden Bouk en ik richting Wellington en dan hebben we dinsdag ochtend vroeg de boot naar picton. Daar ga ik een duikcursus doen!! Ik heb nog nooit gedoken en lijkt me super leuk! Heb er dus erg veel zin in.

 PS: mocht je echt heel geinteresseerd zijn in mijn hele verslag; het staat mijn  site onder het kopje ‘over Lotte’

Een reactie op “Einde project”

  1. Marjanneke zegt:

    Wow, Lotte, je rapport ziet er echt profi uit hoor! Ik snap er niet veel van, maar zo hoort dat natuurlijk ook als arts in spe! Ik ben trots op je, hoor. En ik ben benieuwd naar je verhalen van het Zuider eiland! Binnenkort natuurlijk verslag van Arjan en jou samen!

    Groetjes,
    Janneke

Een reactie toevoegen