Surfen!

Raglan is ‘Surfers Paradise’ volgens de Lonely Planet en dat klopt eigenlijk wel zo’n beetje. De golven zijn er super en iedereen probeerd er te leren surfen (incl ikzelf natuurlijk) en dat is wel zo gezellig. Het is natuurlijk wel zo fijn om te zien dat iedereen minimaal net zo vaak van zijn surfboard valt als ik!

Het hele dorp is echt op de surfers-style ingericht en met Oud en Nieuw waren er hier dan ook alleen maar Raggea-bandjes. (wel de beste 2 van Nieuw-Zeeland, volgens onze nieuwe surfvrienden) Mijn oud-en-nieuw heb ik dus surfers-style doorgebracht door te BBQ en te swingen op Bob Marley.

Het nadeel van laidback is dat niemand zich ergens druk over maakt, dat alle bars en cafe’s om 1 uur ’s nachts dicht gaan is dan ook voor niemand een probleem…

Nu ben ik helaas weer terug in Palmerston North en ben aan het werk…In het weekend, mijn begeleider zou zich doodschrikken! dit is geen kiwi-style. Maar aanstaande woensdag moet ik mijn eindpresentatie houden en ik moet nog even wat conclusies trekken…

Nu dus nog maar een weekje te gaan en dan kan het echte reizen gaan beginnen! Op 15 januari neem ik de boot naar het zuider eiland. Volgens iedereen is dat nog veel mooier dan het nooder eiland dus ik ben heel erg benieuwd!

ps het kopje foto’s staat op onverklaarbare wijze nu helemaal onderaan mijn site, maar onder de kopjes Taupo, Rotorua en Raglan staan nieuwe foto’s!

3 reacties op “Surfen!”

  1. Eline zegt:

    haai lieverd,
    het klinkt allemaal super!! wat een mooie natuur is er daar zeg! hier alles prima.. het leventje gaat zo rustig door. Heerlijk idee dat jullie over 1.5 week gaan reizen… en arjan komt natuurlijk ook al bijna je opzoeken!! leuk hoor!

    nou genieten nog he!!
    kus lien

  2. Marjanneke zegt:

    Wow, Lotte, wat een prachtige foto’s! Ik wist niet dat jij zo mooi kon fotograferen! Het ziet er allemaal zo mooi uit, daar in Nieuw-Zeeland. Ik krijg gewoon zin om er ook heen te gaan!
    Morgen je presentatie, wat spannend! Ik wens je alvast heel veel succes. En dan de 15e al lekker weer rondtrekken, samen met Arjan. Daar verheug je je zeker ook heel erg op!
    Veel plezier, en tot bellens/mailens!

    Janneke

  3. karen zegt:

    hoi Lotte
    Wat een prachtige foto’s. Je zou niet zeggen dat je naar Nieuw Zeeland bent gegaan om een stage te doen, maar om vakantie te gaan. Op bijna elke foto zie je een stralend bekkie van jou en Boukje. Ik denk woensdag aan je als je de presentatie moet houden. En daarna alleen nog maar echt vakantie vieren en al gauw met Arjan erbij.
    Liefs Karen

Een reactie toevoegen