help! mijn begeleider wil van me af….

ahh!

Omdat ik graag in NZ mijn hele onderzoek wil afronden wil ik graag samen met Boukje en Andrea hier mijn eindpresentatie houden. Omdat hier alles op kiwi tempo gaat hadden we besloten voor de kerst alvast te beginnen met een datum te plannen.

Gister kwam Chris (eindenlijk) weer eens langs om ons te helpen en stelde we ons plan  aan hem voor. Prima zei hij, What about wednesday? Euuhh deze woensdag??? Ja, zei Chris jullie willen toch weg hier voor de kerst?
Nou wil ik natuurlijk graag weg voor de kerst, hoe langere vakantie hoe beter, maar ergens krijg ik ook nog een punt voor mijn onderzoek! Officieel duurt ons onderzoek 12 weken en dat zou betekenen dat we na de kerst nog 3 weken zouden moeten. Plus een heel klein detail dat ik nog steeds niet al mijn data binnen heb…
Chris vertelde ons dat het hem helemaal niets uitmaakt hoe lang we hier zitten, hij is heel easy-going en geeft ons toch wel een goed punt.

We hebben nu afgesproken dat we maandag 9 januari onze eind-presentatie te houden.  Dat is nog steeds best wel een beetje krap als je er rekening mee houd dat we nog twee weken op vakantie gaan. Hoop dus dat het allemaal gaat lukken.

Denk dat Chris echt helemaal genoeg heeft van alle NL’ers met hun projecten (zeker omdat er 2 projecten waar in totaal 4 mensen aan werkten totaal mislukt zijn). Iedereen hier heeft het idee dat het Chris allemaal een beetje te veel wordt….
Toch vreemd in een land waar stress een woord is dat niet lijkt te bestaan. (Al zag ik laatst wel een bord bij een eettentje waarop stond “stressed spelled backwards is DESSERT” Echte kiwi-filosolfie, heerlijk!

Voor mijn eindpunt krijg ik een cijfer van chris voor inzet (50%) voor mijn presentatie (25%) en dan krijg ik nog een cijfer van NL’se begeleider voor mijn verslag (25%). Dus Chris bepaald het grootste gedeelte van mijn punt, hoop dat dat positief is! 
Denk dat ik na mijn presentatie nog wel een paar dagen hier blijf hangen om mijn verslag af te maken. Ik denk dat ik toch lekkerder ga reizen als ik alles heb afgesloten. En ik heb dan nog de hoop dat Chris me dan nog een beetje kan helpen.

Al met al wordt het dus een beetje aanpoten, maar dan ben ik wel eerder klaar –>  Ik heb dan nog 9 (!) weken om te reizen!

Kus Lotte

Een reactie toevoegen