Raften

Hi!

Dit weekend was het poging twee voor het raften (na de mislukte poging op mijn verjaardag) . Om er zeker van te zijn dat we dit keer wel op tijd zouden zijn, zijn we vrijdag avond al naar River Valley toe gereden en daar ’s avonds nog een paar biertjes gedronken in de bar. Bij River Valley ben ik imiddels een goede bekende, ik sta zelfs op de site!

We waren met 10 mensen en moesten ons verdelen over twee boten. Ik zat natuurlijk in de stoere-mensen-boot oftewel team PUSSY! Het raften was grade 5, dat is het hoogste niveau dat je mag doen zonder ervaring en volgens het foldertje zat er wel een degelijk risico aan vast…Maar zal jullie alvast verklappen dat er behalve een paar blauwe plekken niemand gewond is geraakt.

De watervallen waren echt super gaaf en de omgeving zo mooi! (Zie filmpje) En onze gids heeft natuurlijk een aantal keer de juiste comando’s geven (zoals roei tegen de waterval in en hang met z’n allen naar links)om er zeker van te zijn dat we een paar keer omsloegen. Ik heb ook nog van een 5 meter hoge rots afgesprongen! (en de foto’s)

Er was ook een derde boot met ons (met saaie engelse mensen) die natuurlijk ook lang niet zo stoer waren als wij en midden in de waterval omsloegen! Een van de gidsen die mee was om foto’s te maken kwam met haar hand ergens klem in te zitten. Toen ze weer veilig langs de kant stond en haar hand in het water aan het koelen was beet er ineens een aal in haar hand! Zij trok haar hand terug en daarmee ook de aal die met een klap in de nek van een andere gids terrecht kwam! Al met al hilarisch om te zien!!

Zondag hebben Boukje en ik Max gepimpt (al is maxime nu een betere naam volgens sommige). Alle bloemen accesoires heb ik van Arjan gekregen voor mijn verjaardag en mijn auto ziet er nu echt geweldig uit, al zeg ik het zelf!

Liefs Lotte

Een reactie toevoegen