Wellington

Hoi!

Zaterdag ochtend zijn we in collone (zoals nu bijna alle weekenden; met alle Dutchies achter elkaar) naar Wellington toe gereden. Toen we bijna Wellington inreden en ik net bezig was met een inhaal manouvre miste ik de afslag. Nou was dat niet zo heel erg want de volgende afslag bracht ons ook bij het hostel , maar de andere auto had vanaf die afslag uitzicht op zee waar een hele groep dolfijnen aan het zwemmen en springen was! En die heb ik dus gemist…

Mijn zaterdag zijn bestond eigenlijk vooral uit terrasjes met kopjes thee/koffie, ijsjes of biertjes afhankelijk van het tijdstip. Tussendoor hebben we stiekem een beetje gewinkeld en de botanische tuinen bekeken en het gras uitgeprobeerd; het lag heerlijk in de zon!

’s Avonds zijn we met de hele groep (16 man in totaal) uit eten geweest en daarna de kroeg in gedoken voor een aantal biertjes. Was erg gezellig (voor sommige mensen nog iets meer dan voor andere, maar ik noem geen namen…) Beckham hebben we helaas niet gespot, maar het was wel super druk in de stad waardoor het af en toe moeilijk was een kroeg te vinden waar we wel allemaal binnen kwamen.

Zondag zijn we naar het Te Papa Papa museum geweest. Dat ging over de natuur (gijsers en vulkanen en dieren) en over de maori. Erg kind vriendelijk museum waar je alles mag aanraken en je kan verkleden! (zie foto’s) ‘ s Middags we naar de Wellington Zoo geweest waar het echt lente was: He die struisvogels nemen een stofbad! O nee, ze zitten boven op elkaar! Aldus Boukje.

Vandaag ga ik naar Matamata toe. Dat ligt ongeveer 5 uur rijden ten noorden van Palmy. Daar zit de dierenarts die mijn onderzoek heeft uitgevoerd en ik hoop dat ik daar wat missende data kan terug vinden en verder wat vragen kan stellen. Ik blijf daar dinsdag en woensdag, om een beetje met de dierenarts mee te lopen en dan rij ik donderdag weer terug. Zo ben ik precies op tijd voor onze sinterklaas viering!
De uni heeft een huurauto voor mij geregeld en een motel kamer geboekt, en in het motel schijnen ze een zwembad en hotpool te hebben. Ik denk dat ik me wel ga vermaken de komende dagen!

Veel liefs Lotte 

Een reactie op “Wellington”

  1. patrice zegt:

    Hey Lotte,

    Zo te lezen hebben jullie weer een gaaf weekend gehad.
    Ja , je kunt zeker wel merken dat Bouk voor kleine huisdieren leert en nog wel het één en ander van grote en wilde dieren mist moet leren.
    Ik wens je een paar fijne dagen met het meelopen met de dierenarts toe.

    Liefs, Patrice

Een reactie toevoegen