Verjaardag!

hallo allemaal!

Joehoe, ik ben 24!
Jarig zijn in de zomer is eigenlijk veel leuker, jammer alleen dat er dan een hoop mensen niet bij kunnen zijn…(ik heb jullie wel gemist op mijn verjaardag)

Afgelopen weekend zouden we eigenlijk gaan wandelen in New Plymount. Maar na het checken van het weerbericht bleek het daar te gaan regen… Gelukkig waren de weersvoorspellingen voor Ocean beach een stuk beter en dus hebben we alle plannen omgegooid.

Zaterdag zijn we gaan surfen bij Ocean beach. Het zou eigenlijk 30 graden worden, helaas werd het dat niet helemaal en was het ook een klein beetje bewolkd. Maar de golven daar in tegen waren geweldig! Echte beginners golfjes waar we goed op konden oefenen. Ik ben gelijk weer helemaal verslaafd, golfsurfen is zo leuk! Alleen ga ik de volgende keer wel op zoek naar een verhuurpunt dat ook wetsuits verhuurd. Alleen in bikini is het toch nog wel een beetje koud…

Zaterdag avond hebben we,  alvast ter ere van mijn verjaardag, met z’n allen pizza’s in het park gegeten met een biertje en een wijntje erbij. Daarna hebben we tea-pot-cocktails (cocktails maar dan geserveerd in een thee-pot!) gedronken in een gezellig kroegje. Later op de avond zijn we naar het echte uitgaans gebeuren gegaan om daar lekker te dansen. Om 12 uur heeft iedereen heel hard voor mij gezongen (zelfs boven de muziek uit!) en waren er een heleboel balonnen en een grote cocktail waardoor ik me gelijk op en top jarig voelde!

Na het uitgaan mocht ik eindelijk mijn pakjes open maken. Het kadootje van arjan kwam vrijdag al binnen via de post en die van bouk stond ook al achterin de auto,  dus daar had ik de hele tijd al met spanning naar zitten kijken. Maar het was het wachten waard! Ik heb een heleboel dingen gekregen om mijn auto nog mooier te maken: Bloemenstickers voor op de buitenkant, een knikkend hondje voor op het dashboard, een bondje voor om het stuur (roze met bloemen), glow-in-the-dark hartjes en sterretjes om ook binnen in de bus een mooie sterren hemel te maken, Bloemetjes-oorbellen zodat ik zelf ook in stijl ben en nog een heleboel meer!

Zondag zouden we eigenlijk gaan raften, maar dat liep helaas een beetje mis. Volgens een meneer van het hostel was het een uurtje rijden naar River Valley, maar een heleboel gravel-roads en 2,5 uur later stonden we bij een bordje dat aankondigde “River Valley 60 min”
Telefoons hadden geen bereik en toen we (veel te laat) aan kwamen waren onze gidsen al naar huis gestuurd. Na een beetje geslijm en lief kijken kregen we de mensen daar wel zo ver dat we mochten herboeken en nu gelukkig niets hoefde te betalen. Over twee weken gaan we het nog een keer proberen…

Gelukkig kun je bij River Valley ook heerlijk zwemmen en van rotsen afspringen en was het heerlijk weer! ’s Avonds zijn we met de hele groep lekker uit eten geweest ter ere van mijn verjaardag en zo voelde ik me de hele dag toch heel erg jarig.

Maandag hebben we mijn verjaardag nog eventjes dunnetjes overgedaan met Mud-cake in de koffiepauze en een BBQ  bij mij thuis in Tokomaru ’s avonds. Ik vond het ook heel leuk om aan de andere te laten zien waar Boukje en ik nou wonen en de BBQ was heel geslaagd!

Kortom ik heb ongeveer 3 dagen lang mijn verjaardag gevierd hier in Nieuw-zeeland! Aankomend weekend gaan we met z’n allen stappen in Wellington (de hoofdstad) en nou heb ik gehoord dat David Beckham er dan ook is, dus dat beloofd wederom een mooi feestje te worden!

Kus lotte 

2 reacties op “Verjaardag!”

  1. Daatje zegt:

    Hee lieverd!
    Gefeliciteerd! Klinkt als of je echt een geweldige verjaardig hebt gehad. Ben zelf net terug uit Indonesie dus heb weer even ervaren hoe fijn het is om op reis te zijn.
    Een dikke knuffel voor jullie alle 2!
    Kus
    Da

  2. Roy zegt:

    Hey Lotte,

    mooi dat ik die site van jou zelf maar even opgesnort heb, want die kerel van je laat dus ff mooi niks weten 😛

    maarrre: eerst nog van harte gefeliciteerd !
    wij hebben t ook goed gevierd afgelopen zaterdag, 2 van de 4 (Joris en Ben) hebben er een goeie koppijn aan overgehouden…

    maar goed; heel veel succes & plezier daar in t Zeeuwse !

Een reactie toevoegen