Thuis in Tokomaru

Hallo allemaal!

Ik ben veilig aangekomen in mijn nieuwe luxe villa in Tokomaru!

Ik heb nu een nieuw aders :

10 Rewarewa street
TokomaruĀ  (een postcode gebruiken ze hier niet zo veel geloof ik..)

En ik heb ook een nieuw telefoon nummer:

+642102595209

De reis hier naar toe was in het vliegtuig vreselijk en in de trein geweldig! In het vliegtuig kon ik op geen enkele manier in slaap komen terwijl een een heel hard snurkende koreaan naast mij zit die me ook nog eens de hele tijd in mijn zij aan het porren was… Maar de trein reis daar in tegen was heerlijk. Super lekkere grote stoelen, grote ramen en een geweldig uitzicht op besneeuwde bergen, watervallen en kleine riviertjes tussen weilanden vol met schapen.

Boukje en ik hebben ook nog een dagje rondgehobbeld in Auckland en natuurlijk zoals elke toerist op de sky tower gestaan. Het uitzicht was echt geweldig! (zie foto)

Hier is tokomaru is het super! Bouk en ik hebben allebei een eigen, hele grote kamer met een 2-pers bed. Het huis is super groot en wij kunnen gewoon overal gebruik van maken dus leven nu echt in luxe. Het enige nadeel is dat het echt koud is hier en er alleen in de kamer een haardvuurtje is. Dus slapen gaat onder 2 dekens en ik heb gelijk maar een paar hele dikke sokken gekocht voor in huis.

als je de foto’s bekijkt van Tokomaru zie je onze villa (ik slaap in de kamer op de foto rechts) en een foto van de achtertuin, met de bergen. De ander foto is van een soort varen boom die hier echt overal staan en echt super mooi zijn.

Gemma en Andrew zijn echt heel aardig en we kunnen goed met ze lachen! gemma is 27 en een dokter op de ER en Andrew is een hoefsmid maar is nu weer aan het studeren op de universiteit. Ze hebben 3 paarden aan huis en dat is er eigenlijk eentje te veel dus ze hebben al lopen polsen of wij misschien willen helpen…!

Gister hebben Bouk en ik een auto gehuurd en de buurt een beetje verkend. Ook al voor de eerste keer verdwaald natuurlijk! (waar was de afslag naar huis ook al weer?) En ook het links rijden is een heel avontuur (ik zet nu steeds ipv mijn knipperlicht de ruitenwisser aan, maar verder gaat het prima!) Vandaag hebben we even een kijkje genomen op het strand en zijn ook nog de bergen in geweest. Eindelijk mijn nieuwe bergschoenen echt ingelopen en nu heb ik natuurlijk blaren….

Morgen gaan we naar de universiteit! Hopelijk krijgenĀ ik dan een beetje beter idee wat ik de komende maanden zal gaan doen. Zodra ik het weet zal ik het jullie vertellen!

Liefs lotte

Een reactie op “Thuis in Tokomaru”

  1. daatje zegt:

    Hee lieverd!!
    Ik wil ook naar New Sealand! Zo als ik jullie verhalen lees is het allemaal super. Het lijkt me erg prettig dat je nu in een huis zit waar je je een beetje thuis voelt. Vreemd dat het daar zo koud is, is het nu nog geen lente dan? Gelukkig hebben ze daar ook dikke sokken en je kan vast ook ergens een kruik weten te versieren!
    Kus Da
    ps hoe kan ik de foto’s op je site zien?

Een reactie toevoegen