Vakantie!

Vandaag is de laatste dag op kantoor voor de vakantie begin. Mijn plan was vandaag nog even hard aan de bak te gaan, maar toen Chris vanochtend met zijn kids het kantoor binnen kwam lopen en vertelde dat hij vandaag eigenlijk vrij was, was mijn hard-werken-plan eigenlijk meteen vervlogen.

img_1331.JPGimg_1312.JPG

Mooi is dat ik vandaag ook via via hoorde dat Chris eigenlijk ook de hele maand januari vrij heeft. Vandaar dat hij van ons af wilde. Maar hij is de beroerste niet en komt ons wel nog helpen op zijn vrije dag!

Gister hebben we met z’n alleen mee geholpen met een herten-project. Er moesten van 50 herten bloedmonster en leverbiopten genomen worden en daar mochten wij bij helpen. Aan het einde van de dag heb ik zelfs alleen een leverbiopt genomen (die nog heel goed lukte ook) echt heel gaaf!

Gisteravond zijn we voor de laatste keer met z’n alleen uit eten geweest. Toen we met z’n allen aan de mudcake zaten begon ineens de tafel te schudden. Waarop Lucy (het enige kiwi-meisje in ons gezelschap) heel nonchalant zei, o dat was een aardbeving. Zo cool om te voelen! Later hoorde ik op het nieuws dat de aardbeving een 6.8 was op de schaal van richter, maar dan wel in Gisborn, dat is ongeveer 500 km verderop…

Vandaag heerst er hier in ons ‘hok’ echt een soort dubbele stemming; iedereen heeft super veel zin in de vakantie maar wil liever geen afscheid nemen. Voor Bouk, Andrea en mij is het nog een beetje anders omdat wij hier nog weer terug komen.

Ik krijg wel steeds meer het idee dat ik 9 januari presenteren echt niet ga redden…Moet alle resultaten nog uitwerken enzo. Ik ben nu alles aan het uitprinten en neem het dan maar mee op vakantie. Kan ik als ik op het strand lig er nog eens een blik op werpen.  Af en toe moet je toch opdrogen…

De uni is nu echt helemaal uitgestorven dus ik ga er ook zo vandoor. Vanmiddag nog even lekker zwemmen en dan morgen echt er op uit!

3 reacties op “Vakantie!”

  1. patrice zegt:

    HEy Lot, super gaaf, dat je geholpen hebt met het enten en een biopsie hebt gedaan. Lijkt me echt geweldig.
    Hoop dat jullie een fijne vakantie hebben. Aan de foto’s van Boukje te zien lukt dat wel.
    Ik wens je een goede jaarwisseling en een perfect 2008.
    Liefs, Patrice

  2. patrice zegt:

    Maf joh, ik zie hier staan, 31 December, maar ik verstuur dit echt op de 30 ste. Doet er dus een dag over, ha, ha

  3. Ingrid Hoogenraad-Commissaris zegt:

    Hallo Lotte,

    Ik heb net een voicemail van je ingesproken, wil je even contact met mij opnemen?

Een reactie toevoegen