Bijna het einde…

En dan zitten de 5 maanden er opeens bijna op!

Heel raar, ik heb gister afscheid moeten nemem van Max ;-( Gelukkig heeft Axel (die nieuwe eigenaar) beloofd dat hij goed voor hem zou zorgen. Moeilijker dan het afscheid nemen was het proberen om al mijn spullen weer in mijn backpack te stoppen. Stiekem verzamel je toch nog best wel wat troep in 5 maanden…

Nu ben ik in Auckland en ben vandaag met de ferry naar Rangitoto Island geweest om aldaar te  gaan wandelen op een vulkaan. Na een zware klim van anderhalf uur (zwetend, hijgend en puffend) bleek het het gelukkig allemaal waard te zijn; het uitzicht was geweldig! Met het weer heb ik ook heel erg geluk hier de laatste dagen, zonnetje en ongeveer 25 graden, dus ben na de zware klim nog even de zee in gesprongen.

Morgen is mijn laatste dag hier in Nieuw-zeeland en dan vlieg ik dinsdag morgen (Nieuw-zeelandse tijd) naar Seoul om daar de nacht door te brengen in een hotel (volledig verzorgd door mijn vliegtuigmaatschappij, joehoe!). Woensdag ochtend vlieg ik dan naar Nederland om daar om half 3 ’s middags aan te komen. Heb nu echt zin om naar huis te komen!

tot  gauw!

Een reactie toevoegen